top of page

Praktische info

Flanders Expo Gent
Maaltekouter 1
9051 Gent

Zaterdag 9 maart 2024
10:00 -17:00

 

Rijdt op “The Loop” tot aan afrit 5 (zie foto), neem deze afslag en volg vervolgens de wegwijzers naar Parking PA4. Indien deze volzet is, kan je ook parkeren op Parking PA3. Er zal ook wegsignalisatie geplaatst worden.

(Easy Wayfinding - Flanders Expo - parking A)

Deze parkings zijn betalend bij het oprijden, maar VFSO staat in voor deze kosten. Alle ingeschreven deelnemers zullen voor het evenement een mail krijgen met daarin een parking voucher. Deze dien je aan de parkeerwachter te tonen om gratis gebruik te maken van de parking.

 

 

 

 

 

Inkom is volledig gratis.

Op voorhand inschrijven is vanwege organisatorische redenen wel verplicht.

De Pharma Career Day is de dag waarop alle vragen van farmaciestudenten in verband met toekomstmogelijkheden na hun studies worden beantwoord. Wil je weten wat jouw carrièremogelijkheden zijn? Is je CV aan wat vernieuwing toe, maar geen idee hoe er aan te beginnen? Maak je graag eens kennis met bedrijven en beroepsverenigingen? Wij voorzien het allemaal!

 

Alle Vlaamse farmaciestudenten zijn welkom.

De Pharma Career Day is interessant voor jong en oud. Zit je in de 3e bachelor en twijfel je over welke master je zal kiezen? Is het einde van je studie in zicht en wil je jezelf voorbereiden op sollicitaties? Of ben je pas begonnen aan de opleiding en ben je benieuwd wat je mogelijkheden later zijn? We helpen je er graag mee verder op onze jobbeurs!

bottom of page