top of page

Info

Adres: Flanders Expo: FLEX XL, Maaltekouter 1/900, 9051 Gent

Rijdt op “The Loop” tot aan afrit 5 (zie foto), neem deze afslag en volg vervolgens de wegwijzers naar Parking PA4. Indien deze volzet is, kan je ook parkeren op Parking PA3. Er zal ook wegsignalisatie geplaatst worden.

(Easy Wayfinding - Flanders Expo - parking A)

Deze parkings zijn betalend bij het oprijden, maar VFSO staat in voor deze kosten. Alle ingeschreven deelnemers zullen voor het evenement een mail krijgen met daarin een parking voucher. Deze dien je aan de parkeerwachter te tonen om gratis gebruik te maken van de parking.

FlandersExpo_parking-afrit 5.jpg

Aan de hand van workshops en lezingen maken we de studenten wegwijs in de farmaceutische wereld en laten we zien welke carrièremogelijkheden bestaan.

Op deze pagina vind je binnenkort een korte inhoud van elke sessie.  

Op de Pharma Career Day willen we de studenten in contact brengen met professionals. Neem hier een kijkje om meer te weten te komen over de aanwezige bedrijven. Er is een breed aanbod voor zowel toekomstige officina- als industrie-apothekers.

Vragen, feedback of opmerkingen? Het VFSO-team staat voor je klaar en doet graag het nodige om je verder te helpen. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren. 

bottom of page